Friday, April 10, 2009
I'm sad.
.
.

Pagi tadi marah Lil' A. Sampai sekarang masih teringat-ingat.
Isk!
.
.

Saya masih rasa bersalah. Mama minta maaf sayang.
.
.



Wednesday, April 1, 2009

Oh my! oh my!
Sungguh mak tak sangka yang diri ini telah 'tergoda' dengan cerita Korea
(Boys Over Flowers). Ini adalah 'Meteor Garden' versi Korea tau - saya tak pernah tengok cerita tu, tapi saya rasa mesti best.
.

Saya salahkan adik saya 101% kerana telah menyuruh saya
untuk melihat cerita ini di Astro KBS 303. (Saya tak sabar2 nak tunggu pukul 9 mlm!)
.

Tapi nasib baik cerita ini cuma 2kali seminggu dan tidak menganggu waktu
fav cerita saya yang lain. (La la la).
.

Cerita ini tentang kisah cinta budak2 sekolah je pun, tapi
boleh la membuatkan saya sedikit terhibur setelah seharian berkerja.
.

Nota kaki: Saya suka Goo Joon Pyo! Ha ha ha harus hubby ku itu tensen dengan
'keminatanku' ini.. (Relax la yang.. kau tetap pujaan hatiku dulu, kini dan selamanya.. Muaks!!)

*Tengah berusaha men'download' cerita ini dari youtube.. hu hu hu.. takde keje lain ke?? Menci!! La la la..

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget