Wednesday, April 1, 2009

Oh my! oh my!
Sungguh mak tak sangka yang diri ini telah 'tergoda' dengan cerita Korea
(Boys Over Flowers). Ini adalah 'Meteor Garden' versi Korea tau - saya tak pernah tengok cerita tu, tapi saya rasa mesti best.
.

Saya salahkan adik saya 101% kerana telah menyuruh saya
untuk melihat cerita ini di Astro KBS 303. (Saya tak sabar2 nak tunggu pukul 9 mlm!)
.

Tapi nasib baik cerita ini cuma 2kali seminggu dan tidak menganggu waktu
fav cerita saya yang lain. (La la la).
.

Cerita ini tentang kisah cinta budak2 sekolah je pun, tapi
boleh la membuatkan saya sedikit terhibur setelah seharian berkerja.
.

Nota kaki: Saya suka Goo Joon Pyo! Ha ha ha harus hubby ku itu tensen dengan
'keminatanku' ini.. (Relax la yang.. kau tetap pujaan hatiku dulu, kini dan selamanya.. Muaks!!)

*Tengah berusaha men'download' cerita ini dari youtube.. hu hu hu.. takde keje lain ke?? Menci!! La la la..

4 Luahan Perasaan Kawan2ku:

mamadanish said...

Salam perkenalan,
Mama saya iaitu nenek kepada anak saya sungguh suka tgk citer ni,sambil tgk..sambil sengih2..siap tgk marathon dia lagi setiap weekend, walaupun dah tgk masa weekdays!

Hahaha..!!!Best la kut citer ni

Mrs. H said...

mamadanish: hi! salam kenal jugak.. :) yeke? citer ni mmg best la.. yg marathon tu ari ape ek? muahahah.. tak larat la nak download..

cutieskidies collection said...

salam perkenalan...
cerite ni mmg best...saye mmg obses ngan cte nih...saya dh tgk versi jepun n taiwan nye...tp mmg versi korea la yg lagi best berbanding due tuh...fav saye pun junpyo gak, pnuh la gmbr junpyo tuh kat laptop saye ni ha..hehe

Mrs.H said...

cutieskidies:

haha.. tu la nasib baik dah habis tengok.. o? korea version lagi best ek?? hehehe.. tak perlu la nampaknye saya nak tengok jepun n taiwan lagi..

*cantik baju2 awak jual.. :)

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget