Thursday, October 30, 2008
Mission accomplished!!
(err.. tak accomplish sgt la.. hehehe..)

Hi peeps!! Okay semalam tak sempat nak hapdet apa yg dah terjadi koz im sooo busy with 'some office's stuff' yg mana jugak telah berjaya 'merudum'kan the production of my EBM (uhuhuhuh)..
Ari tu mak ada la amik pix sikit, konon2 nak tunjuk 'the before and after'..

So jom la tengok sama2 yee..

1. Rumah saya rumah 5 tingkat.. hehe.. so saya terpaksa jemur camni je..

~Mission accomplished!~
2. Hanya berjaya iron baju keje tuk minggu ni je.. ihiks!

~Termasauk baju jalan Myra.. dis wiken nak jln senang~
3. Baju telah berjaya dilipat dengan jayanye sambil tengok cerita "Cinta Batu Belah"..
Syabas Mere Betteh!!

~Before~
~Atfer.. YEY YEAHHH!!~
4. Toys Lil' A dah berjaya 'ditapis'..

~Before~

~After~

6. Last but not least.. tak jadi buat 2 lauk on that day koz mak banyak bende lain kene buat.. so, mak campak2 n campur je n jadi la ini..

~'Tajuk' makanan ni tak tahu la.. heheh~

**Moral of the story: For papa, abah, bapak out there.. its not easy to be a mama tau.. Trust me!!! Sayangi la isteri anda dan selalu la bantu dia kemas rumah.. ehehehe

4 Luahan Perasaan Kawan2ku:

::Umi Sufira:: said...

Mrs. H, Good job huh! Salute sama awak yang rajin tu...=D

Mrs. H said...

Saya telah berjaya menidurkan diri saya pada waktu yg agak awal juga pada hari itu.. hehe

Marisa said...

bagus.... bagus... kite pun lipat kain smabil tgk TV... kalau tgk TV tanpa buat apa2.. rasa mcm rugi masa

MrsH said...

sist maris, tapi saya kekadang citer dah habis pun lipat kain tak setel2 lagik.. muahahahah!!

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget