Wednesday, November 5, 2008
Aku & Penat..

Ye kawan2.. aku memang 'ala2 penat tak henggat donia' punya la sekarang ni.. kenape? sebabnye.. minggu ini 'honey moon' aku telah berakhir.. hu hu hu.. aku dah dapat jadual baru selama 7 minggu mengajar tanpa henti.. ihiks.. tidak ada masalagi untuk bersuka ria ke Jusco pada waktu lunch.. tidak ada lagi masa melepak kat meja orang melayan gosip2 terkini (sikit2 ada la.. hehehe), dan... takde masa nak 'hapdet' blog ku ini..

Sekarang ni aku masih lagi berada di ofis ye.. (sekarang dah pukul 9.32PM okkay..!!) dah letih sangat2 dah.. dah la duduk bawah 'ekon' nih.. pastu baru je makan 'megi cup' tadik.. maunye mak tido kalau ada pillow.. hehehe.. dan aku telah berjaya menghabiskan kelas tadi dengan jayanye.. aku memang dah lemau tadi.. ada ke patut tersyayul lak 'Manchester United' instead of 'Malayan Union' ehehehe.. (aku ringkaskan ke 'MU') tapi kurang2 student aku gelak jugak.. hehehe..

penatnye....... (tadi aku ada kelas 7.30am..means aku masuk ofis before 7.30am) sampai rumah nanti.. aku nak mandi.. solat.. makan.. pastu terus pengsan dengan Lil' M di sisiku.. bastnyeee.....



2 Luahan Perasaan Kawan2ku:

Rin said...

Lil' M jak d sisi ka? Mr. A nda???hehehe...gd luck abeskan jadual tu tau..ada masa update la ya!

Mrs. H said...

rin, Mr. A tidur luar smlm koz ada itu bola... hehehehe

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget