Saturday, November 8, 2008
Saya suka!! Ehehe..

Pagi tadi dlm kul 10.00am, aku n Mr. A telah pergi ke Tgv JJ, Cheras Selatan setelah berjaya meninggalkan Lil' A n Lil' M kat Taska.. huhuhu.. (jgn marah ye kiddies.. bagi mama n abah masa dating sekali je dlm sebulan.. ihiks)

Kitorg mmg dah set nak tengok cerita yg 'kelakar' dan 'simple', so kitorg telah memilih utk tengok 'Madagascar: Escape 2 Africa'. Ceritanye mmg semata2 utk kita bergelak ketawa setelah penat bekerja sepanjang minggu.. rasa 'relax' gitu.. gelak mmg tak 'control ayu' punye.. almaklumla kan dlm tu gelap je.. takde sape yg kenal.. rasanye Mr. A pun 'dah lupa dunia' kejap miahahaha!! Apa2pun.. mmg besstttt!!

Pas solat Zuhur, kitorg ambik Lil' A n Lil' M. Kat JJ tu aku sempat sambar satu 'jam tangan BEN10 tuk Lil' A..' maklum la dia kan ala2 peminat fanatik gitteww.. Masa tuk gembirakan dorang pulak.. pegi lunch kat mekdi dekat rumah, pastu biar Lil' A bermain sesuka ati kat 'play ground' mekdi tu..

'Next month' kitorg ingat nak bawak Lil' A sahaja! (Lil' M terpaksa ditinggalkan kat Taska atas banyak sebab yg munasabah) gi tengok cerita dia.. ehehe.. iaitu.. 'Cicak Man 2: Planet Hitam' jeng jeng.. aku tak la minat sgt.. tapi itu adala antara cerita 'pebret' anak lelaki ku itu.. so, aku akan gembira bile tengok dia gembira.. ecececeh! (ala2 ibu mithali gitu kan? ihiks)

~aku tak tahu mana lagi separuh kepala cicak man ni.. haha~
  • Okay.. moral of the story: Kalau nak keje, keje sungguh2.. Tapi keluarga jgn lupe okayyy.. Duit banyak tapi kalau stress pun tak guna jugak.. Paling penting bak kata kak non a.k.a kak ana (hehehe).. Jadilah orang kaya yg beriman okiesss...

6 Luahan Perasaan Kawan2ku:

::Umi Sufira:: said...

Mrs. H, syoknya dapat tengok wayang sesekali ngan hubby bedua gitu...saya nih dah takde cuti...terpaksa pending dulu hasrat ittew and tunggu cuti beranak kembali..heheheh...

Mrs. H said...

umi sufira: memang besttt.. cuba sekali pasti nak lagi.. hehe.. eh awak tengah pregnant ke skrg nih??

::Umi Sufira:: said...

Mrs. H, bukan maksudnya cuti bersalin (tak pregnant pon) cuti tuh bertambah (beranak ) balik..kekeke..

Mrs. H said...

umi sufira: LOL! oOO beranak yg tu ekk??

Diyana said...

best nyeee...ala2 romantik giteww...hehe..biler la hubby sy nk der maser kua jln2 ngan sy..uhuk..uhuk..keje je manjangggg...

Mrs. H said...

diyana: takpe2.. len kali ajak je abg nik gi tengok wayang.. kalau dia tido pun takpe yg penting keluar berdua.. ehehehe

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget