Thursday, October 23, 2008
Saya sayang awak..
Petang ni aku lepak2 kat http://pausetoreflect.blogspot.com/
.. aku baca entry dia satu persatu.. satu famili yg bahagia.. support each other.. loving each other.. smpilah aku baca entry yg si husband masuk spital koz sakit.. betapa tabahnye tuan punye blog.. smpikan kwn aku ajak minum 'parti secawan' pun aku tak nak.. siap tarik2 ingus kat certain part.. smpi part husband dia passed away aku mmg tak leh tahan.. pi ladies jap then cuci mata yg dah merah2 n ambik wudhu' terus solat asar.. pastu tetibe teringat kat Mr A.. aku ambik henpon terus sms.. "Yang.. saya sayang abang.." ihiks.. korang jgn gelak tau.. mak mmg dah malu ni.. serius weih.. Mesti Mr A ingat buang tebiat ke hape bini dia ni.. huhuhu.. Kalau ada bantal mak memang dah tutup muka dah.. hahaha
Dlm beberapa minit tu, henpon mak bunyik.. suspen gilers.. mak siap tahan napas lagik time bukak mesej tu.. mesej itu berbunyi begini.. "Luv u 2! Nape ni? Ada hormon baru ke?" hehehe.. ada ke hormon baru pulak..
**Moral of the Story.. sayangi dan hargailah insan2 tersayang yg kita masih ada.. spend masa yg berkualiti sebanyak2 nye.. buat aktiviti bersama2 selalu.. kalau ada masalah bawak2 la berbincang.. rugi je kalau masa yg ada tu kita sia2kan..**


7 Luahan Perasaan Kawan2ku:

MAMA ADIB said...

al fatihah...

aku tak leh baca.. baca skip-skip dah hiba... concentrate kalu mau banjir

Mrs. H said...

mama adib.. tu la kan.. moga dia terus kuat n tabah..

::Umi Sufira:: said...

Mrs. H, membalas kunjungan...=D crita2 macam ni mengingatkan kita menghargai insan2 tersayang yg ada kn..al-fatihah buat yg telah pergi..

Anis said...

Hi darling!pls feel free 2visit us for AUTH COACH n LV bags at amazing price.also available original branded perfumes,cheaper than retail price.tq dear :)

Mrs. H said...

thanks for visiting umi sufira.. :)

wah mek anis.. rambang mata mak dibuatnye.. hehehe

jundi Alabrar said...

my turn pulak bagi komen....
Sayangilah insan2 tersayang seadanya...masa yang berlalu jangan bairkan berlalu tanpa secebis kasih sayang keranaNya...semoga Cinta dan KasihSayang yang berpaksikan KeCintaan kerana Sang Pencipta akan menguntum haruman Keluarga bahagia dilaman Istana Keluarga.....

Mrs. H said...

unai.. im totally agree with you!

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget