Monday, November 24, 2008
Toloooongg!! Masalah paling besar telah melanda diriku ini.. Since sibuk ngan jadual kelas baru my EBM telah menurun dengan drastiknya..!!

I need help!! Oh.. Saya perlukan sokongan anda kawan2.. Arghhh!!! Kene studi balik kat SI ni..

Moral: Walau sesibuk manapun anda, NEVER abaikan kebajikan anak anda..

4 Luahan Perasaan Kawan2ku:

::Umi Sufira:: said...

Mrs. H, bukak balik SI.com..study balik mana yang patut! Semoga berjaya!!

arina said...

milo study apa sekarang ni? sambung belajar?

all the best!

tingkat aje sesi pumping!

mamaDhea said...

hehe.. btol tu milo.. up lg sesi pumping.. kompem meriah.. insyaallah..

ko study lagi ke?

Mrs. H said...

cik mimi: saya mmg kene polish balik skill2 ni ha.. saya rindu masa2 dahulu ketika banyak masa belajar kat SI!!

sist ana: saya tak smbg blaja lagi.. saya tengah mengajar adiks2.. jadualku agak padat.. mcm tak cukup masa nak pumping.. tapi hari ni saya berjaya up session pumping to 3times!! huhuhuh

sist sha: saya tak studi. saya men'studi'kan orang je.. hehe ada ke ayat camtu??

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget