Friday, March 13, 2009
Ha ha ha.. tak tahu la ari ni tetibe lak aku tulis blog ni ha.. Nape aku lama tak hapdet ek?? Ada kah aku terlalu bizi sehinggakan tidak berdaya menebas lalang2 dan membersihkan sawang2 di blog ku ini?? Fuhhh.. langsung tak bizi ye.. Cuma sikap "M" itu sahaja yang telah melemahkan imanku.. (Awww!!) Ha ha ha..

Oh ye.. Pe cerita? Sebenarnye ada banyak sories nak share.. Cumanye nanti la aku cerita satu persatu.. Cuma apa yang pasti kalau korang perasan (aku rasa korang tak perasan kot.. muahahaha!) kat sebelah kanan tu ada bende kaler hijau bertajuk A W Survey.. aku baru je join bende tu.. aku pun tak tau la betul ke tak dapat payment, cuma aku dah baca testimoni org mmg betul dapat payment (yay!!) So, aku akan tengok la dlm beberapa bulan ni, kalau betul aku dapat payment alhamdulillah.. kalau idak... (errr..) diam2 aje la.. bukan ada apa yg rugi pun (kecuali masa la kot?) hehehe.. Kalau korang rasa nak tau apa kebende nye tuh, korang klik aje la menatang tu ekk.. So, tu lah dia.. karang2 aku hapdet lagi kay..

1 Luahan Perasaan Kawan2ku:

Mami Kiko said...

lin..bukak www.chocostowrey.blogspot.com

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget