Tuesday, December 2, 2008

Sahabat2ku..

Aku dengan ini mengumumkan yg aku dah dibayangi, dihantui dan
fanatik gilerrr dengan cerita 'Ku Milikmu' yg ditayangkan pd jam 9.00 pm, tiap hari Selasa..
Ohhh! I can't believe it!!! Adakah kerana kegediksan yg ditonjolkan oleh farah dhiya tu or.. kerana ke'innocent' n kebendulan si annisa.. ataupun kehensemen si zizan nin yg tidak padan dengan usianya itu?

Persoalannya sekarang ni.. Agak2 sape la nanti psgn Iqbal tu ek??
Aku rasa2 la... Mesti Kirana tipu2 tu.. ehehe.. nak 'bet' tak? korang rasa sape??
Anisa or Kirana??



*Ini untuk suka2 aje.. (maklum la penetik la katakan...)
Sape tak minat anda berhak untuk mendiamkan diri anda okies.. hehehe..

13 Luahan Perasaan Kawan2ku:

mamaDhea said...

saye pon suke.. hihihi.. tapi idak ler fanatik sgt.. :D

p/s: nape cik milo panggey kita sist? adekah kerana mak dh tua? ohhoooo....

mimielola said...

Saya rasa 2-2 bukan! Hahaha.
Tp kalau nak kena pilih jugak, saya rasa Iqbal akan couple dgn Anissa

Mama Adib said...

he he sejak ada 2 tv ni ku mampu layan citer2 so setakat hari ni ku milikmu memamg tak terlepas lagi keh keh

aku vote Anissa

Mrs. H said...

sist sya: errr.. diriku merasakan diriku ini lebih muda jua adanya.. muehehehe.. rasa2nye lah.. bukan la cik sya tu dah tua.. tapi lebih berpengalaman dari saya ni ha.. btw, cik sya ujung 70-an, awal 80-an or tidak ada dlm list?? (LoL)

cik mimi: ini ada lah soalan MCQ yg tdk memperuntukkan jwpn "kesemua di atas" hehe.. tp saya kira jwpn cik mimi tu mcm sy gak la kan?? hehe.. tak sabar nk tggu selasa depan!

mama adib: okies bebeh.. nampaknye setakat ini semua org pilih anissa.. agak2 dia akn jd cantik tak nnti??

sayangibu said...

hai mrs H...salam singgah..saya melawat2 blog awak nihhh...eheheheee

Diyana said...

Hi kak lin..saje nak nyebok gaks..hihi.sy pun dh jadi peminat citer ni sbb anak dara sy tu mmg minat giler ngan citer ni..hihi...siap hapal lagu lagi..kalau ikutkan lirik lagu mcm si farah dhiya tu jek ngan iqbal.huhu...lagi best kalau iqbal ngan anissa..then..lepas tu anissa jadi cantik..hehe...(mcm citer2 dongeng dahulu kala...;).)

Yan said...

saya tidaklah menontonnya.. tp tau la ada farah dhiya, zizan nin dgn sapa ntah yg pakai spek besar tu.. satu je la mak tak setuju, cara org portray ppuan nerd, mesti dgn spek besar.. tak suka.. tak suka.. (remember Amani dalam Emil Emilda?)

AiSHAH AbdULLAH said...

sy pun tgk gak citer ni...sy suke kalu c kirana tipu ni yg kapel ngan iqbal...pastu lak, kwn iqbal yg zaimi tu kapel dgn sy...hakhak...akak lak kapel dgn pak karim...hikhik....abe akak lak dgn kak kiah...tak pun dgn hajah eton..kuikui...heh

Mrs. H said...

sayangibu: singgah jangan tak singgah taw.. singgah selalu kay.. hehhee

diyana: bebeh.. semalam aqaq try dengar lirik lagu farah dhiya tu.. mcm seswai lagu tu untuk si sepupu anissa je.. kan dia tak suke..

cik yan: haaa.. saya pun tak suke.. ala2 stereotype je kan.. tapi one thing for sure.. spek besar pon tapi geliga watt.. kan?? kan?? eheheh

aisyah goon: ala tanak la pak karim, nak abg lizal gak.. muehehehe!!

Unai said...

salam...lin mana rungan borak..nak juga tinggalkan pesan heheheh

Chocolate n Vanilla said...

yup..love this series so much...tapikan...tak tau la naper..tapi saya lagi prefer kirana betul yang ala-ala jahat tu...so i'm voting for Cik Kirana!!

Chocolate n Vanilla said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. H said...

Ku Milikmu dah habis.. dan akhirnye anissa ngan iqbal la jugak akhirnye (diyana ngan choc vanilla kalah ek..) hehhee..

Tapi yg tak bestnye ending dia terlalu cepat n tak kemas la.. huuhuhu..

Harap2 ada sambungan.. Ku Milikmu 2 lak.. L0L!

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget