Tuesday, January 5, 2010
Semalam hantar Lil' A a.k.a Adam ke Tadika Halaman Ilmu.
Semangat bukan main ye. Percubaan uniform dan beg telah berjaya dilakukan semenjak seminggu yang lepas. Akhirnya semalam dah tertunai la
hasrat anak aku tu untuk memasuki Tadika.. *wink*

Pagi2 tu dah bangun awal.. mandi dulu.. then pakai baju.. wah kemain semangat lagi anak bujangku itu.. siap nyanyi2 lagi kat bilik air.. hehehe.. jgn awal2 je mcm tu taw.. Semoga istiqomah smpi Tingkatan 5.. ehehehe..

Pagi tu kitorang keluar seawal pukul 7am.. Siap hujan2 renyai gitu.. Kitorang mmg kene kuar awal even tempat keje aku takle jauh mana.. tapi, disebabkan nak kuar dari apartment kitorang tu ada satu jalan je (one-way).. dan betul2 dekat sekolah.. maka haruslah mak keluar sebelum pukul 7-if not kitorang akan stuck di situ utk sejam berikutnye.. hehehe..

Memula gi Taska dulu.. hantar anak daraku yg masih lena diulit intan.. pastu baru bawak Adam gi breakfast.. bagi dia hepi2 dulu.. makan roti telur lagi..

*Makan nak.. makan kenyang2 okay.. ihiks*

*Minum pulak..*


*Berkumpul nak bahagi kelas. Adam masuk kelas Senior A*

*Sgt gembira dapat ramai kwn*


*Kusyuk mendengar briefing.. hehehe.. ada ke briefing budak2??*

*Ini lah kelas Adam.. Siap ada name tag lagi*

*Dlm kalut2 tu, mak sempat la jugak berposing dengan anak terunaku..*

*Main tanah liat je ke?? Ehehe..*

Setelah hampir sejam kat tadika tu.. & Adam pun nampak okay je.. kitorang pun balik.. Aku takde la susah hati sgt kan.. Koz sebelum ni Adam mmg dah duduk kat Taska.. so, agak senang la nak sesuaikan diri..

Mlm tu ambik kat rumah (i mean since dlm kereta lagi..) sibuk dengar dia cerita bout Tadika.. best la.. ramai kwn la.. Bagus nak.. teruskan kecintaan mu pada Tadika ye.. Ehehehe...


1 Luahan Perasaan Kawan2ku:

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget