Sunday, January 3, 2010
Tadi lepas masak for lunch, duduk la rehat2 jap check email.. kot2 la ada order kan.. (^_^)

Then, i noticed an email kat spam. Bila buka I'm so suprised! Ayat2 dlm email itu sungguh 'familiar' pada pandangan acik tau.. So acik baca every line till the end dia ada letak blog address (e-store) la kiranye.

So bila acik klik aje, then tersembul la semuanya yang menyebabkan acik laaaaaagi terkujat gitu. Know what? This sender, telah membuka e-store dia juga (di mana si sender ini juga telah menjual Medela Breastpump - as i did) TETAPI.. apa yang mak rasa agak ralat & sikit lagi rasa nak marah is.. Hampir semua content dlm blog dia tu is SAMA dengan ayat acik! SAMA okay.. dari intro, cara mak tulis, ayat2 acik, dan semua lah!
Geramnya! Bukannya acik ni lokek sangat, tapi sekurang2nya kalau nak tiru pun buat la style awak sendiri.. Ni sampai aku nye gelak pun sama jugak ek.. Aduiiii..

Kalau nak niaga, niaga la.. Acik pecaya rezeki Allah yang tentukan, but plis, buat la dengan usaha sendiri.. (i hate plagarism!) huhuhuhu..

Kalau korang, korang marah tak?


Tentang Saya

My Photo
Lin Chalo
Bandar Tun Hussein Onn, Selangor, Malaysia
♥ Wanita biasa-biasa yang mahu menjadi isteri yang hebat di sisi suaminya ♥ Ibu biasa-biasa yang mahu menjadi mama yang hebat di mata anak-anaknya ♥ Insan yang sangat biasa-biasa yang menginginkan orang lain mendapat manfaat daripadanya ♥ Mengharapkan supaya Allah memandangnya dengan penuh rahmat dan kasih sayang ♥ Sangat menyokong penyusuan susu ibu sepenuhnya ♥ || Tanpa prejudis ||
View my complete profile

I Heart Breastfeeding

Generated image

Me on Facebook



Kisah Famili

Sahabat KiM

Sahabat Sweet 17

Followers

Cari Makan

Inspirasi & Motivasi

Saya Mahu Jadi Top Chef

Sahabat

Sahabat WAHM & SAHM

Sahabat Maya

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget